Lody Wasabi z miodem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sok z cytryny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce, Lody Wasabi (Wasabi Aisu), oraz Łosoś z sosami sojowo-miodowymi i Wasabi.
Instrukcje
1
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i cukru w rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia; dodać pastę wasabi i sok z cytryny, mieszając trzepaczką. Przykryć i schłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Wasabi
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
3
Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
4
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.