Lody rabarbarowe to deser dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 234 kalorie , 1 g białka i 11 g tłuszczu . Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na imprezie z okazji Dnia Matki . Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Udaj się do sklepu i kup wodę, barwnik spożywczy, pianki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% to danie można ulepszyć. Wypróbuj How to Make Ice Cream Without a Ice Cream Machine , Cheesecake Cheesecake With Rhubarb Compote and Candied Pistachies i Crispy Rhubarb Pockets , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj rabarbar, cukier i wodę. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub do momentu, aż rabarbar zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wymieszaj pianki, sok z cytryny i barwnik spożywczy, jeśli chcesz; gotuj i mieszaj, aż pianki się rozpuszczą. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3
Wymieszaj z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
4
Przenieś do pojemnika do zamrażania, przykryj i zamroź na okres do 2 miesięcy.