Lody Miętowo-Czekoladowe
Mint Chocolate Chip Ice Cream może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1672 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.09 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, półsłodką czekoladę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lody W Niedziele: Świeże Lody Miętowo-Czekoladowe, Lody Miętowo-Czekoladowe, oraz Lody Miętowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać mleko, śmietanę, ekstrakt z mięty pieprzowej i zielony barwnik spożywczy razem w dużej miarce cieczy i przechowywać w lodówce, aż ostygnie. Włącz maszynę do lodów i wlej śmietanę. Ubijać, aż mieszanina wygląda sypki jak miękkie podawać, o 12 do 15 protokół. Wymieszać z kęsami czekoladowymi.
Przenieść lody do innego pojemnika i umieścić folię na wierzchu lodów. Przykryj szczelnie pojemnik pokrywką. Zamrażać przez kilka godzin, aż będzie wystarczająco mocne, aby zgarnąć.
Aby zmontować lody, łyżka lodów do 4 misek. Top z gorącym sosem krówkowym, bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi. Top z ciastkiem i służyć.
Czekoladę i masło rozpuścić w małej szklanej misce nad garnkiem gotującej się wody.
Ubij razem, aż będzie gładka i błyszcząca.
Zdjąć z ognia i ubić w syropie kukurydzianym i ekstrakcie z wanilii, aż będzie gładka.
Zanurz schłodzone ciasteczka w glazurze i wyjmij widelcem do stojaka z drutu ustawionego na tacy z arkuszami. Pozwól na ustawienie ciasteczek na 40 minut przed podaniem.
W małej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, espresso w proszku, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce, dodać masło i cukier i śmietanę razem, za pomocą miksera elektrycznego, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka i wanilię, następnie powoli dodawać suche składniki. Uformować ciasto na długi 2-calowy kłodę o grubości na pergaminie i zwinąć szczelnie. Zamrozić przez co najmniej 4 godziny na noc.
Ułóż Stojaki na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pokrój ciasto na 1/4-calowe rund i ułóż je na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia, około 1-cala od siebie.
Piec przez 12 do 15 minut.
Wyjąć i ostudzić przez 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie wyjąć do stojaka z drutu.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed oszkleniem.