Lody malinowe ripple

Lody malinowe ripple
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do skrzynki receptury, malina ripple lody może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 12. Ten deser ma 273 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 327 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga malin, cukru, jajek i podwójnej śmietany. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Lody malinowe ripple, Lody malinowo-czekoladowe (bez ubijania), oraz Cream & raspberry ripple Arctic roll.

Instrukcje

1
Na małej patelni umieść maliny i 2 łyżki cukru. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż zgęstnieje, następnie wcisnąć przez sito do miski i wyrzucić nasiona pozostawione na sicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W misce umieścić jajka, żółtka i pozostały cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubijaj elektryczną trzepaczką, aby połączyć, a następnie umieść na patelni delikatnie gotującej się wody, upewnij się, że miska nie dotyka wody. Ubić elektryczną trzepaczką przez 3-4 minuty, aż będzie gęsta i blada.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia i kontynuować bicie aż ostygnie.
5
W innej misce ubijamy śmietanę, aż uformuje się miękka pika, a następnie delikatnie składamy w chłodną mieszankę jajeczną, aż się połączymy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać mieszankę do płytkiego pojemnika lub naczynia, które można zamrozić.
7
Delikatnie przetrzeć malinowy coulis, przykryć folią spożywczą i zamrozić na co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
8
Podawaj miarki w miseczkach z pokrojonym mango i dodatkowymi malinami lub miarkę w rożki i posypkę dla dzieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn