Lody Lawendowe

Lody Lawendowe
Lody lawendowe mogą być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Za 1,27 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 24g tłuszczu i w sumie 383 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis z Taste of Home wymaga żółtek jaj, cukru, ciężkiej śmietany do ubijania i kwiatów lawendy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Lody Lawendowe, Lody Lawendowe, oraz Wegańskie Lody Lawendowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małym rondlu podgrzej pół na pół do 175°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdejmij z ognia; dodaj lawendę. Przykryj i Strom przez 20 minut. Odcedź, odrzucając lawendę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
3
Wróć do ognia; mieszaj cukier, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki do żółtek. Wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z ognia. Schłodzić szybko, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty. Dodaj śmietanę do ubijania. Naciśnij woskowany papier na powierzchnię kremu. Wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Gdy lody są zamrożone, przenieś do pojemnika zamrażarki; zamrozić na 2-4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone

Polecane wino: Cream Sherry, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Moscato, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, czerwone Wino i Sherry to świetny wybór na lody. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn