Lody kokosowo-kukurydziane z syropem brązowo-cukrowym i orzeszkami ziemnymi

Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, mleko kokosowe, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lody kokosowo-kukurydziane z syropem brązowo-cukrowym i orzeszkami ziemnymi, Budyń z tapioki z kremem kokosowym i syropem Palmowo-cukrowym, oraz Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tosty z koriandydki na małej suchej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż pachnące, 1-2 minuty.
Przenieść do deski do krojenia; zmiażdżyć z dnem małej patelni lub z amortarem i tłuczkiem.
Wymieszaj cukier i 1/3 szklanki wody w małym puszkach na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Dodać kolendrę i pieprz, doprawić solą. Doprowadzić do gotowania overmedium ciepła. Dusić, obracając panoccasionally i szczotkując boki mokrą szczotką do ciasta, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Ochłoń. Odcedzić; przykryć i przykryć do 1 miesiąca.
Używając dużych otworów na pudełkugrater, grubo zetrzyj ziarna kukurydzy z kolb do dużej miski; kolby rezerwowe.
Podgrzaćmłodko w dużym rondlu overmedium ciepła aż prawie gotować.
Dodaćtarta kukurydza, kolby kukurydzy i skondensowanemilk; gotować, mieszając od czasu do czasu, untilmixure ledwo zaczyna się gotować, około 5 minut.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę. Odrzuć kolby.
Odcedzić mieszaninę kukurydzy przez drobnoziarnistą siatkę do średniej miski, naciskając na substancje stałe, aby uzyskać jak najwięcej cieczy;wyrzucić substancje stałe.
Ubić solą. Przykryć bazę kremu gzymsowego; schłodzić przez co najmniej 4 godziny lub noc.
Przetwarzaj bazę lodów w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść do pojemnika z powietrzem, przykryć i zamrozić na co najmniej 3 godziny i do 1 tygodnia.
Skropić syropem z brązowego cukru.
Dekoruj orzeszkami ziemnymi i skórką z limonki.