Doprowadzić mleko tylko do wrzenia w 2-do 3-quart ciężki rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W misce ubijamy żółtka, cukier i dużą szczyptę soli, następnie w strumieniu dodajemy gorące mleko, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wlać krem do rondla i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż zarejestruje 170 do 79° na termometrze, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany Grzybów
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wyjąć z ognia, a następnie wymieszać mieszaninę mango, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wlać krem przez sito o drobnych oczkach do dużej miski (aby usunąć wszelkie sznurki z mango), odrzucając ciała stałe i schłodzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu. Krem schłodzić, przykryć, aż do bardzo zimnego, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
6
Zamrozić krem w maszynie do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Przenieść lody do hermetycznego pojemnika i umieścić w zamrażarce do stwardnienia, co najmniej 12 godzin.