Lody Klonowo-Rozmarynowe

Lody Klonowo-Rozmarynowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka syropu klonowego, pół na pół, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 104 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Domowe Pałeczki Do Lodów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu podgrzać pół na pół na wolnym ogniu i dodać rozmaryn. Gotować na najniższym możliwym ogniu przez 20 minut, przykryte, od czasu do czasu mieszając dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
RozmarynRozmaryn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usuń rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
3
Połącz żółtka i syrop klonowy w misce i ubijaj do bardzo dobrego połączenia. Powoli dodawać około 1/3 mleka do miski, jedną chochlę na raz, stale ubijając. Następnie przenieść mieszaninę żółtka z powrotem do garnka i ubijać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
GarnekGarnek
4
Gotować krem na średnim małym ogniu, ubijając często, aż zgęstnieje, aby pokryć tylną część łyżki, ale przesunięty palec pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj sól do smaku, a następnie przelej do pojemnika, aby schłodzić przez noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Następnego dnia ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta.
7
Przenieś lody do zamrażarki na kilka godzin, aby mogły stwardnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn