Lody Klonowo-Bekonowe Crunch

Lody Klonowo-Bekonowe Crunch
Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 118 g tłuszczu, oraz w sumie 2089 kalorii. Ten przepis służy 2. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klonowy Bekon Crunch Lody, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Ciasto dyniowe Bobby Flay z cynamonowym Crunch i bitą śmietaną Bourbon-Klon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żółtka, cukier i sól ubić w misce na bladożółty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przełożyć do rondla i ubić w mleku. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż prawie się gotuje (mieszanina powinna być wystarczająco gęsta, aby pokryć łyżkę). Wymieszać z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać boczek kruchy: masło oprawione blachy do pieczenia. Gotować boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 5 minut na stronie; przenieść do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Niech boczek ostygnie, a następnie bardzo drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
6
Gotować cukier w rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż się roztopi i zmieni kolor na złoty, około 4 minut. (Jeśli tworzą się grudki, wyjąć z ognia i kontynuować mieszanie aż do stopienia.) Nadal gotować, mieszając, aż do jasnego bursztynu, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć z ognia i natychmiast wymieszać z masłem. Ostrożnie wymieszać sodę oczyszczoną, a następnie boczek i proszek chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
8
Wlać na przygotowaną blachę do pieczenia i ostudzić, aż zestaw, o 15 protokół. Rozbij na kawałki wielkości kęsa, a następnie rozbij około jedną trzecią kruchych kawałków młotkiem do mięsa lub ciężką patelnią. Pozostałą kruchą masę należy zachować w pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Śmietanę wymieszać z schłodzonym kremem. Ubijaj w maszynie do lodów. Wymieszać kruche kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
10
Przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić do twardego, co najmniej 2 godziny.
11
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn