Lody Klonowo-Bekonowe Crunch
Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 118 g tłuszczu, oraz w sumie 2089 kalorii. Ten przepis służy 2. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klonowy Bekon Crunch Lody, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Ciasto dyniowe Bobby Flay z cynamonowym Crunch i bitą śmietaną Bourbon-Klon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka, cukier i sól ubić w misce na bladożółty kolor.
Przełożyć do rondla i ubić w mleku. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż prawie się gotuje (mieszanina powinna być wystarczająco gęsta, aby pokryć łyżkę). Wymieszać z syropem klonowym.
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 30 protokół.
Dodać boczek kruchy: masło oprawione blachy do pieczenia. Gotować boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 5 minut na stronie; przenieść do ręczników papierowych do odsączenia.
Niech boczek ostygnie, a następnie bardzo drobno posiekać.
Gotować cukier w rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż się roztopi i zmieni kolor na złoty, około 4 minut. (Jeśli tworzą się grudki, wyjąć z ognia i kontynuować mieszanie aż do stopienia.) Nadal gotować, mieszając, aż do jasnego bursztynu, o 2 Więcej minut.
Zdjąć z ognia i natychmiast wymieszać z masłem. Ostrożnie wymieszać sodę oczyszczoną, a następnie boczek i proszek chile.
Wlać na przygotowaną blachę do pieczenia i ostudzić, aż zestaw, o 15 protokół. Rozbij na kawałki wielkości kęsa, a następnie rozbij około jedną trzecią kruchych kawałków młotkiem do mięsa lub ciężką patelnią. Pozostałą kruchą masę należy zachować w pojemniku do 3 dni.
Śmietanę wymieszać z schłodzonym kremem. Ubijaj w maszynie do lodów. Wymieszać kruche kawałki boczku.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić do twardego, co najmniej 2 godziny.
Zdjęcia Antonis Achilleos