Lody Klonowo-Bekonowe
Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 990 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, chipsy z mlecznej czekolady, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cynamon wirowy śmietana, serek klonowy, truskawka i bekon śniadanie Cupcake, Klonowy Bekon Lody {Nie Maszyna Do Lodów Konieczne!}, oraz Lody Z Boczkiem Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych.
W małej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy odkryte na wysokiej około 30 sekund; mieszać, aż stopi się i gładkie. Po 1 stronie każdego plasterka boczku polać czekoladą; odstawić do ustania.
Tymczasem w średniej misce wymieszaj pół na pół, mleko, syrop, cukier, smak klonowy i Bourbon trzepaczką.
Wlać do zamrażarki do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producentów.
Boczek w czekoladzie pokroić na małe kawałki; wymieszać z lodami.
Przenieść do pojemnika zamrażarki. Przykryć; zamrozić 2 godziny lub do czasu podania.