Lody Grzane Wino
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1632 kalorii, 19g białka, oraz 107 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.46 za porcję. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 210 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz laskę cynamonu, gwiazdę anyżu, tanie cabernet sauvignon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grzane wino - nie mylić z winem pleśniowym, Grzane Wino {Gorące Wino-Vin Chaud}, oraz Grzane Wino.
Instrukcje
Na suchej patelni na dużym ogniu, toast przyprawy, często mieszając, aż będą pachnące, o 30 sekund.
W średnim niereaktywnym rondlu przynieś Wino i przyprawy na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wyciśnij sok z jednej pomarańczy przez sitko, aby usunąć nasiona, a następnie dodaj zużytą pomarańczę do patelni. Gotować, często mieszając, aż wino zmniejszy się do gęstego, bąbelkowego syropu, który mierzy do 1/4 szklanki. Odcedzić przyprawy i pomarańczę i odstawić do ostygnięcia.
W innym czystym średnim rondlu ubij żółtka i cukier, aż dobrze się połączą i lekko zgęstnieją.
Ubij śmietanę i mleko, aż do całkowitego włączenia, dodaj redukcję wina, a następnie gotuj na średnim ogniu, aż krem uformuje się na łyżce, a palec przesunięty po plecach pozostawia czystą linię.
Wlać przez sitko do szczelnego pojemnika, wymieszać z brandy i solą do smaku i schłodzić przez noc w lodówce.
Następnego dnia ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść lody do zamrażarki i utwardzać przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.