Lody Dyniowe
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 9g białka, oraz 26g tłuszczu. Jeśli 1,01 zł za porcję spada w budżecie, dyniowe lody mogą być ogromne bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brązowego cukru, gałka muszkatołowa, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody Dyniowe Bez Ubijania, Zdrowe Lody Z Dyni (Wegańskie I Bezglutenowe), oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić lody w dużej misce; odstawić.
Pozostałe składniki wymieszać mikserem elektrycznym na małej prędkości; zmiksować do lodów. Kryć i zamrażać.
Pozostawić lekko zmiękczyć przed nabieraniem do serwowania.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.