Lody czekoladowo-Kokosowe Romana

Lody czekoladowo-Kokosowe Romana
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański deser? Roman bezmleczne lody czekoladowo-Kokosowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz Syrop z agawy, płatki kokosowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody czekoladowo-Kokosowe Romana, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sito o drobnych oczkach w dużej misce ustawionej nad miską z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W dużym rondlu ubić mleko kokosowe i syrop z agawy na umiarkowanie małym ogniu do ogrzania. W średniej żaroodpornej misce ubić cukier i kakao w proszku. Stopniowo ubijaj w 1 szklance ciepłego mleka kokosowego, aż będzie gładka, a następnie ubijaj żółtka. Zeskrobać pastę kakaową do rondla i ubijać do wymieszania. Gotować krem na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, przez około 6 minut, aż będzie bardzo gorący i lekko zagęszczony; nie pozwól mu się zagotować. Natychmiast przecedzić krem do przygotowanej miski i wymieszać z wanilią. Wymieszaj krem do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Zamrozić budyń w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
4
Przenieść lody do dużego plastikowego pojemnika i zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
5
W małej patelni, toast płatki kokosowe na małym ogniu, aż lekko rumiane, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przełożyć na talerz i ostudzić.
7
Podawać lody z dodatkiem prażonego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn