Lody czekoladowo-Kokosowe Romana
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański deser? Roman bezmleczne lody czekoladowo-Kokosowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz Syrop z agawy, płatki kokosowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody czekoladowo-Kokosowe Romana, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sito o drobnych oczkach w dużej misce ustawionej nad miską z lodowatą wodą.
W dużym rondlu ubić mleko kokosowe i syrop z agawy na umiarkowanie małym ogniu do ogrzania. W średniej żaroodpornej misce ubić cukier i kakao w proszku. Stopniowo ubijaj w 1 szklance ciepłego mleka kokosowego, aż będzie gładka, a następnie ubijaj żółtka. Zeskrobać pastę kakaową do rondla i ubijać do wymieszania. Gotować krem na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, przez około 6 minut, aż będzie bardzo gorący i lekko zagęszczony; nie pozwól mu się zagotować. Natychmiast przecedzić krem do przygotowanej miski i wymieszać z wanilią. Wymieszaj krem do ostygnięcia.
Zamrozić budyń w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producentów.
Przenieść lody do dużego plastikowego pojemnika i zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
W małej patelni, toast płatki kokosowe na małym ogniu, aż lekko rumiane, 4 protokół.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
Podawać lody z dodatkiem prażonego kokosa.