Lody czekoladowo-Kokosowe Romana

Lody czekoladowo-Kokosowe Romana
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański deser? Roman bezmleczne lody czekoladowo-Kokosowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz Syrop z agawy, płatki kokosowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody czekoladowo-Kokosowe Romana, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sito o drobnych oczkach w dużej misce ustawionej nad miską z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużym rondlu ubić mleko kokosowe i syrop z agawy na umiarkowanie małym ogniu do ogrzania. W średniej żaroodpornej misce ubić cukier i kakao w proszku. Stopniowo ubijaj w 1 szklance ciepłego mleka kokosowego, aż będzie gładka, a następnie ubijaj żółtka. Zeskrobać pastę kakaową do rondla i ubijać do wymieszania. Gotować krem na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, przez około 6 minut, aż będzie bardzo gorący i lekko zagęszczony; nie pozwól mu się zagotować. Natychmiast przecedzić krem do przygotowanej miski i wymieszać z wanilią. Wymieszaj krem do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zamrozić budyń w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
4
Przenieść lody do dużego plastikowego pojemnika i zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
5
W małej patelni, toast płatki kokosowe na małym ogniu, aż lekko rumiane, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przełożyć na talerz i ostudzić.
7
Podawać lody z dodatkiem prażonego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn