Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj lodów czekoladowych Fudge Brownie. Ten przepis służy 11. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lody Czekoladowe Krówki Brownie, Lody czekoladowe krówki Brownie na # SundaySupper, oraz Chocolate Peanut Butter Swirl Fudge Brownie Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Aby przygotować ciasteczka, umieść 1/2 czekolady uncji w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki, i kuchenka mikrofalowa w wysokiej 30 sekund lub aż prawie stopi się, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Połączyć czekoladę, 1/2 szklanki cukru, i masło w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Aby przygotować lody, połącz 1 1/3 szklanki cukru i 1/3 szklanki kakao w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać w 1/2 szklanki mleka i żółtka. Wymieszać pozostałe 3 szklanki mleka. Gotować 12 minut lub aż termometr rejestruje 160, stale mieszając.