Lody brzoskwiniowo-cynamonowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, zmielony cynamon, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, Lody Cynamonowe: Bogate Włoskie Lody, oraz Lody Cynamonowo-Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przetwarzaj mieszaninę brzoskwiń, partiami, w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Żółtka i mleko ubić razem w ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować, ciągle mieszając, 20 minut lub do momentu, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje łyżkę. Nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Zdjąć z ognia; ubić mieszanką brzoskwiniową, pół na pół, sokiem z cytryny i zmielonym cynamonem. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon Mielony
Sok Z Cytryny
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażarki 6-litrowego elektrycznego urządzenia do lodów. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy będą się różnić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Lód
6
Dekorować, w razie potrzeby.
7
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy elektrycznej zamrażarki do lodów White Mountain 6-Quart.