Lody Brzoskwiniowe
Lody brzoskwiniowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz żółtka, sól, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mleko i pół na pół w średnim, ciężkim rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Połącz cukier, sól i żółtka w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie gruby i blady. Stopniowo dodaj połowę gorącej mieszaniny mleka do mieszaniny żółtka, dobrze mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować na średnim ogniu przez 2 minuty lub aż termometr zarejestruje 160, ciągle mieszając.
Umieść patelnię w dużej wypełnionej lodem misce. Całkowicie schłodzić, od czasu do czasu mieszając.
Wlej mieszaninę do zamrażalnika w zamrażarce do lodów i dodaj brzoskwinie. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.