Lody Brownie Chunk

Lody Brownie Chunk
Brownie Chunk Ice Cream może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej deserowej skrzynki. Ten przepis jest dla 13 osób. Jedna porcja zawiera 396 kalorii , 6 g białka i 19 g tłuszczu . Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup kakao do pieczenia, cukier, śmietanę pół na pół i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest idealny na lato . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 27% , to danie nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Matcha Mint Chocolate Chunk Ice Cream , How to Make Ice Cream Without a Ice Cream Machine i Dark Chocolate Chunk Quinoa Granola Batony .

Instrukcje

1
W dużym rondlu podgrzej śmietanę do 175°C; wmieszaj pół szklanki cukru, mieszając, aż się rozpuści. W misce połącz kakao z pozostałym cukrem; ubij żółtka na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Papier RyżowyPapier Ryżowy
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wmieszaj niewielką ilość gorącej śmietanki. Przelej całość z powrotem do rondla, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie temperaturę co najmniej 160°C i będzie oblepiać tylną część metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdjąć z ognia i mieszać z czekoladą, aż się rozpuści. Szybko ostudzić, umieszczając rondel w misce z lodowatą wodą; odstawić na 30 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przełóż do miski i dociśnij folię do powierzchni kremu. Schłodź w lodówce przez kilka godzin lub na całą noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Przygotuj i upiecz brownie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź na kratce; pokrój w kostkę o boku 1,25 cm.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
6
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów kremem do dwóch trzecich wysokości; zamroź zgodnie z instrukcją producenta. Wmieszaj połowę kostek brownie. Pozostały krem przechowuj w lodówce do momentu zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
7
Dodaj pozostałe brownie. Gdy lody będą zamrożone, przełóż je do pojemnika do zamrażania i zamroź na 2-4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn