Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Bourbon Pecan Ice Cream from Trace. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 92g tłuszczu, oraz w sumie 1247 kalorii. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Cookie Madness ma 31 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon, Lody Bourbon Pecan, oraz Tort orzechowy z bourbonem bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu ustawić na małym lub średnim ogniu, wymieszać razem brązowy cukier, jajka, sól i pół na pół, aż będzie gładka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu (ja miesza moje stale), i gotować 2 minuty więcej lub aż mieszanina osiągnie 71° na termometrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół
Pakiet Milk Duds
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i przelać przez sito i do czystej miski. Wymieszać ze śmietaną, wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
3
Lekko ostudzić, następnie przykryć i dokładnie schłodzić-przez noc jest best.In mała patelnia na średnim ogniu, smażone pekany na maśle, aż lekko rumiane, często mieszając. Odcedzić je z masła łyżką szczelinową i pozostawić do odsączenia i ostygnięcia. Chop. Nie dodajesz dodatkowego masła do lodów (a przynajmniej nie dodałem). Bourbon i posiekane orzechy pekan wymieszać z mieszanką śmietanową i wlać do maszyny do lodów. Chill zgodnie z zaleceniami producenta.Zrób profiterole. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu. Wymieszać z masłem i solą, aż masło się rozpuści; wyjąć rondel z ognia. Mieszaj mąkę, aż nie pozostaną suche grudki; mieszaj jaja pojedynczo, dodając kolejne jajko dopiero po całkowitym włączeniu ostatniego do mieszaniny. Upuść pastę profiterole na przygotowaną blachę do pieczenia w równomiernie rozłożonych dollops.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wypieki nadmuchały i stały się złociste, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu do temperatury pokojowej.Ubić 1 szklankę gęstej śmietany do miękkich szczytów; mieszać z cukrem cukierniczym i wodą różaną, aż cukier się rozpuści. Przynieś pozostałą filiżankę śmietany na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać czekoladę aż się rozpuści i smooth.To zmontować, wbić otwór w dno każdego ciasta i napełnić kremem z wody różanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Różana
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne Nie
7
Umieść wypełnione profiteroles na indywidualnych talerzach i top z ciepłym sosem. Resztki profiteroli można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 5 dni.