Lody bez ubijania
Lody bez ubijania wymagają około 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 260 kalorii, 2G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 582 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz 397g puszki skondensowanego mleka, podwójną śmietanę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Do Lodów Limonkowych Bez Ubijania (Nie Wymaga Maszyny Do Lodów), Bez ubijanych miętowych Ciasteczek i lodów śmietankowych, oraz No Churn Turtle Ice Cream + 10 Więcej Lodów.
Instrukcje
Do dużej miski wrzucić skondensowane mleko, śmietanę i wanilię. Ubić elektryczną trzepaczką, aż będzie gęsta i dość sztywna, trochę jak skrzepnięty krem.
Zeskrobać do pojemnika zamrażalnika lub dużej bochenki, przykryć folią spożywczą i zamrozić do uzyskania stałej masy.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "