Lody Ajerkoniakowe Bez Gotowania
Lody Ajerkoniakowe No-Cook to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, śmietana, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lody Ajerkoniakowe Bez Gotowania, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, oraz Ugotuj książkę: ciasteczka z ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ajerkoniak, śmietanę, mleko skondensowane i wanilię.
Wlać mieszaninę do automatu do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta, aż osiągnie konsystencję "Soft-serve".
Przenieść lody do jedno-lub dwuwarstwowego plastikowego pojemnika z pokrywką; przykryć powierzchnię folią i uszczelką. Aby uzyskać najlepsze wyniki, lody powinny dojrzewać w zamrażarce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.