Lodowa Zupa Pomidorowa

Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Lodowa zupa pomidorowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style, Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, oraz Zupa pomidorowa z flakami i kiełbasą (znana również jako zupa z odzysku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz pomidory śliwkowe z wodą, pastą pomidorową, cebulą, czosnkiem, oregano, pokruszoną czerwoną papryką i cukrem granulowanym. Dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż pomidory są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Zupę przecedzić w blenderze i przełożyć przez Gruboziarnisty sitko do średniej miski. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Przechowywać w lodówce zupę do ostygnięcia, o 1 godzinę.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 37
Rozłóż pomidory koktajlowe na obranej blasze do pieczenia i wymieszaj z oliwą z oliwek, cukrem cukierniczym i dużą szczyptą soli.
Piec około 10 minut, aż Skórki zaczną się marszczyć.
Pomidory przełożyć do miski i wymieszać z koperkiem.
Zupę pokroić w miseczki, udekorować prażonymi pomidorkami koktajlowymi i podawać.