Loco Moco

Loco Moco
Loco Moco może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 1678 kalorii, 77 g białka i 78 g tłuszczu każda. Za 5,83 USD za porcję ten przepis pokrywa 51% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Udaj się do sklepu i kup olej rzepakowy, masło, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 94% wyniku, co jest wynikiem super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Loco for Moco: Blend and Extend Loco Moco, Loco Moco i Loco Moco.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ryż: Umyj ryż pod zimną bieżącą wodą, aż woda będzie czysta. W średnim rondlu na dużym ogniu zagotuj bulion z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Roma, Do Dekoracji, Opcjonalnie1/4 Szklanki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Roma, Do Dekoracji, Opcjonalnie
Wypestkowany I Pokrojony W Kostkę Pomidor Romański, Do Dekoracji, OpcjonalnieWypestkowany I Pokrojony W Kostkę Pomidor Romański, Do Dekoracji, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać ryż, przykryć i zmniejszyć ogień na mały na około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Zdejmij z ognia i odstaw na 5 minut. (Alternatywnie, dodaj opłukany ryż i bulion z kurczaka do urządzenia do gotowania ryżu i włącz urządzenie – dzięki temu ryż będzie ciepły, aż będzie gotowy do podania.) Spulchnij widelcem i przykryj. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kuchenka Do RyżuKuchenka Do Ryżu
1
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, cebulę oraz odrobinę soli i pieprzu. Uformuj 4 średnie kotlety i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Postaw dużą żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodaj odrobinę oleju rzepakowego i ułóż placki na patelni. Przykryj patelnię pokrywką (lub drugą patelnią), aby zatrzymać wilgoć i zapewnić soczyste paszteciki. Gotuj, aż dobrze się zarumieni po pierwszej stronie, 3 do 4 minut. Następnie zdejmij pokrywkę, odwróć ją, załóż pokrywkę i kontynuuj gotowanie do pożądanego stopnia wysmażenia, około 3 minut w przypadku średnio wysmażonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Wyjmij burgery i trzymaj w cieple.
1
Na patelnię z odciekiem dodajemy masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Smaż grzyby i cebulę na złoty kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj bulion wołowy i sos Worcestershire, zagotuj i redukuj przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
4
W osobnej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą z 1 łyżką wody, aby uzyskać gładką pastę. Powoli dodawaj do sosu, ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj i trzymaj w cieple, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Dodaj trochę oleju rzepakowego do patelni z powłoką nieprzywierającą ustawionej na średnim ogniu. Wbij jajka i gotuj słoneczną stroną do góry, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Wyjmij i trzymaj w cieple. (Możesz łatwo odwrócić jajka, jeśli chcesz, żeby były trochę bardziej ugotowane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1
Ugotowany ryż wyłóż na talerz, na wierzch połóż burgery, następnie jajka i na koniec sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
W razie potrzeby udekoruj natką pietruszki i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn