Loco Moco
Loco Moco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos ostrygowy, mieloną wołowinę, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Loco for Moco: Połącz i rozszerz Loco Moco, Loco Moco, oraz Loco Moco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj mieloną wołowinę, panko, cebula, sos ostrygowy, sos worcestershire i czarny pieprz do miski i wymieszać, aż dobrze połączone, ale nie być zbyt agresywny z mieszania lub będzie to paszteciki zbyt gęsty. Pałeczki działają naprawdę dobrze do mieszania. Podzielić mieszaninę na 4 kawałki i uformować je na 4 paszteciki, które są o grubości 3/4 cala (2 cm).
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca, a następnie dodać olej.
Dodać paszteciki i smażyć, aż będą miały brązową skórkę z jednej strony (około 2 i 1/2 minuty). Odwrócić paszteciki i smażyć, aż są gotowane przez (kolejne 2 1/2 protokół).
Przenieść paszteciki na talerz, a następnie dodać grzyby, smażyć, aż grzyby są dobrze rumiane. Podczas gdy grzyby są smażenia ciepła innym sauté patelni, dodać trochę oleju i smażyć jajka jednak chcesz je.Przesunąć grzyby na boki patelni i roztopić masło w środku wraz z mąką. Zasmażyć zasmażkę na Średni brąz.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić bulion wołowy, sos sojowy i bourbon. Gdy mieszanina jest gładka i wolna od grudek, umieścić go z powrotem na piecu i doprowadzić do wrzenia, gotowanie, aż sos jest ładny i gruby. Na talerz Loco Moco, najpierw odłóż kopiec gorącego ryżu. Top z pasztecikami wołowymi, a następnie posypać garścią smażonej szalotki. Wszystko przykryć sosem grzybowym, a następnie przykryć jajkiem sadzonym.