Loaded Potato Skin Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać załadowany Potato Skin Dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 386 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka boczku, warzywa, takie jak paski papryki i selera naciowego, chipsy ziemniaczane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Red Skin Potato Mash, Tacos Ze Skórki Ziemniaczanej, oraz Zupa Ziemniaczana Ze Skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek na średniej patelni ustawić na średnim ogniu, aż chrupiące, o 8 protokół.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dodaj 2/3 szklanki oleju i czosnku na patelni z kapie z boczku. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek jest złoty, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Obierz ziemniaki i pokrój skórki ziemniaków na bardzo cienkie paski (cieńsze pokrój paski, tym bardziej będą chrupiące). Wrzucić paski z 1/4 łyżeczki soli, trochę pieprzu i pozostałą 1 łyżkę oleju.
Rozprowadzić w równomiernej warstwie i piec na nieobrobionej blasze do pieczenia, mieszając raz, aż będzie złoty i chrupiący, około 15 minut.
Obrane ziemniaki pokroić na 1-calowe kawałki i włożyć do rondla. Przykryć zimną wodą o około 2 cale i dodać dużą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 15 do 20 protokół.
Odcedzić i lekko ostudzić. Przełóż ziemniaki przez ricer do średniej miski lub zacieru z masher ziemniaków, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę oleju i czosnku do miski robota kuchennego i puree.
Dodaj ziemniaki, ocet, 1/3 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku i pulse aż tylko kremowy i połączone; nie nad procesu lub ziemniaki staną się gluey.
W razie potrzeby dodać do 3 łyżek więcej wody, aby zanurzenie było miękkie i można je było smarować. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieś dip do płytkiej miski do serwowania. Boczek pokruszyć i posypać dipem wraz z chrupiącymi skórkami ziemniaczanymi i szalotki. Top z kwaśną śmietaną i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z chipsami ziemniaczanymi i pokroić warzywa do zanurzenia.