Liście winogron Nadziewane brązowym ryżem w sosie pomidorowym

Liście winogron Nadziewane brązowym ryżem w sosie pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj nadziewanych brązowym ryżem liści winogron w sosie pomidorowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 156 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, pietruszka płaskolistna, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Liście winogron nadziewane brązowym ryżem, Lamb & Rice Faszerowane Liście Winogron, oraz Liście Winogron Nadziewane Ryżem I Porzeczkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować wodę; dodać ryż i 1/2 łyżeczki soli. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; odkryć i schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać por; gotować 10 minut lub do miękkości, często mieszając (nie brązowieć).
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
5
Dodać czosnek; gotować 1 minutę. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki porów; pozostałą mieszaninę porów wymieszać z ryżem. Natkę pietruszki wymieszać z 7 składnikami (Pietruszka przez 1/8 łyżeczki soli) do mieszanki ryżowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PorPor
RyżRyż
SólSól
6
Dodać 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
7
Połączyć zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanki porów, pomidory, i 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PomidorPomidor
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia.
9
Liście winogron opłukać zimną wodą; dobrze odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Usunąć łodygi; wyrzucić. Wybierz 24 duże liście; zachowaj pozostałe liście do innego użycia. Łyżka 1 zaokrąglona łyżka mieszanki ryżu na środku każdego liścia winogron. Przynieś 2 przeciwległe punkty liścia do środka; złóż wypełnienie. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwinąć liść szczelnie, moda na galaretkę. Powtórz procedurę z pozostałymi liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
GalaretkaGalaretka
RyżRyż
RolkaRolka
11
Nestle nadziewane liście winogron, szew boki w dół, w sosie pomidorowym. Przykryć i gotować na średnim ogniu 20 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Sos PomidorowySos Pomidorowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawSos
Magazyn