Lizaki z musem z wędzonego łososia z Wasabi Creme Fraiche i pieczone płatki Wonton

Przepis na lizaki z musem z wędzonego łososia z Wasabi Creme Fraiche i pieczone płatki Wonton jest gotowy w około 8 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 359 kalorii, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz drewniane szaszłyki, creme fraiche, sproszkowaną żelatynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś z Wasabi-creme Fraiche, Sezam Wonton Trójkąty z wędzonym łososiem i Wasabi, oraz Ugotuj książkę: Sezam Wonton Trójkąty z wędzonym łososiem i Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 375 stopni F.
Filet z łososia posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Piec na tacy blachy w piekarniku, aż gotowane przez, o 12 do 15 protokół. Łososia rozłóż widelcem na małe kawałki.
Posmaruj Skórki wonton pozostałą oliwą z oliwek.
Umieść wontons na tacy blachy i piec, aż złoty kolor i chrupiące, o 6 do 7 protokół.
W robocie kuchennym wymieszaj serek śmietankowy i żelatynę, aż będzie gładka.
Umieścić mieszaninę w misce i wymieszać z gotowanego łososia i szalotki.
Na dużym arkuszu folii aluminiowej ułóż wędzonego łososia w 1 warstwie, następnie przykryj folią i wyłóż, aż będzie bardzo cienki.
Zdjąć folię i rozprowadzić masę serową na łososiu, następnie zwinąć i owinąć w folię. Przechowywać w lodówce przez noc.
W małej misce, wymieszać proszek wasabi i creme fraiche. Zmiażdżyć wontony na płatki.
Wyjmij roladę z łososia z lodówki, Rozpakuj i pokrój w plastry o średnicy 1/2 cala. Włóż Drewniany szaszłyk do każdego plastra i przenieś na talerz do serwowania. Top z odrobiną creme fraiche i posypką płatków wonton.
Kuchnie Food Network nie przetestowały tej receptury i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.