Lizaki Miętowe

Lizaki Miętowe
Lizaki miętowe to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Jeśli masz cukier, liście mięty, ekstrakt z mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Posiekaj jak jest gorąco: indyjskie lizaki jagnięce z miętowym Pesto, Lizaki jagnięce z sosem z zielonej mięty i pieczonymi ziemniakami, oraz Lizaki Staroświeckie.

Instrukcje

1
Lekko olej 2 duże blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Doprowadzić wodę do wrzenia w 1-kwartowym ciężkim rondlu, następnie wymieszać miętę i zdjąć z ognia. Lekko ostudzić, około 2 minut, następnie przecedzić w blenderze, około 1 minuty (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Przecedzić przez sito o drobnych oczkach wyłożone 2 warstwami ręcznika papierowego do miski, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe (powinieneś mieć co najmniej 2/3 szklanki płynu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przygotuj kąpiel lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4
Podgrzać cukier, syrop kukurydziany i 2/3 szklanki płynu miętowego w oczyszczonym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, bez mieszania, mycie kryształków cukru po stronie patelni szczotką do ciasta zanurzoną w zimnej wodzie i odtłuszczanie piany z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść termometr w syropie i gotuj, aż osiągnie temperaturę 149° (Faza twardego pęknięcia), a następnie wymieszaj z ekstraktem mięty. Natychmiast zanurzyć dno patelni w kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wlać 2-calowy basen syropu na 1 blachy do pieczenia i szybko umieścić w nim lizak. Kontynuuj Robienie lizaków, rozstaw baseny syropu 2 cale od siebie. (Jeśli syrop stanie się zbyt gęsty, aby wlać, podgrzać, aby go rozrzedzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LizakiLizaki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Niech lizaki ostygną i twardnieją, około 15 minut, a następnie delikatnie poluzuj cienką metalową szpatułką. W razie potrzeby indywidualnie owiń lizaki w owijki celofanowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
LizakiLizaki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1
* Aby zrobić lizaki malinowe, zastąp 1 1/4 szklanki malin (6 uncji) na liście mięty, użyj tylko 2/3 szklanki wody i pomiń ekstrakt z mięty.* Lizaki przechowywać, pojedynczo pakowane w celofan, 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
LizakiLizaki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn