Lizaki Czekoladowe Halloween
Halloween czekoladowe lizaki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 1,82 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Będzie hitem w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pałeczek lizaka, ekstrakt z kokosa, formy lizaka z dyni/cukierków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i FODMAP przyjazny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Czekoladowe Lizaki Rybne, Lizaki Czekoladowe Sweetheart, oraz Lizaki Chocolate Rice Krispie podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej roztopić chipsy waniliowe przy 70% mocy przez 1 minutę; wymieszać. Mikrofalówka w dodatkowych 10-do 20-sekundowych odstępach, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z ekstraktem kokosowym.
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torby; włóż okrągłą końcówkę ciasta # 3.
Przenieść roztopione chipsy waniliowe do torby. Wypełnij formy duchów trzy czwarte pełne. Do każdego ducha wcisnąć patyk lizaka; do góry niewielką ilością stopionych wiórów. Zamrozić do twardości, około 15 minut. Odstawić Pozostałe roztopione wióry na bok.
Rozpuść chipsy czekolady mlecznej o mocy 70% przez 1 minutę; wymieszaj. Mikrofalówka w dodatkowych 10-do 20-sekundowych odstępach, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z ekstraktem z pomarańczy. Przygotuj drugie ciasto lub plastikową torbę; włóż końcówkę.
Przenieść roztopioną czekoladę do worka. Wypełnij formy dyniowe trzy czwarte pełne. Do każdej dyni wcisnąć patyczek lizaka; na wierzch dodać niewielką ilość czekolady. Zamrozić do twardości, około 15 minut. Odstawić pozostałą roztopioną czekoladę na bok.
Usuń lizaki z form. Użyj zarezerwowanych stopionych żetonów, aby dodać twarze do duchów i dyń. Przechowywać w lodówce do podania.