Lizać Kotlety Kolacja

Lizać Kotlety Kolacja
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Lizać kotlety kolację spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 835 kalorii, 61g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 6,23 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, gałkę muszkatołową, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Schabowe Jedna Kolacja Na Patelni, Kotlety na wierzchu wieprzowina i farsz Kolacja, oraz Niedzielna Kolacja: kotlety jagnięce przetarte Ras El Hanout dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ziemniaki i pasternak umieścić w średnim garnku i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, sól wody, i gotować do miękkości, 15 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić i włożyć z powrotem do gorącego garnka. Rozgnieść z mlekiem i solą, pieprzem i gałką muszkatołową do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać ser i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Podczas gdy ziemniaki i pasternak dojść do wrzenia, pocierać kotlety z dużą ilością soli, pieprzu i szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu w dużym patelni bezpiecznego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Dodać czosnek i saute przez 3 protokół, następnie usunąć czosnek z rowkiem łyżką i podnieść ogień do średnio-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Dodaj kotlety i brązowy po obu stronach, o 5 do 6 protokół.
9
Dodać wermut lub wino na patelnię i przenieść do piekarnika. Gotować mięso przez 7 do 8 protokół więcej. Podczas gdy mięso gotuje, doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia na średnim ogniu i soli wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodać broccolini i gotować przez 5 do 6 protokół, następnie odcedzić. Ułóż kotlety na 4 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
11
Dodaj masło do patelni i ubijaj je do soków z patelni, a następnie polej sosem kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Podawać z puree ziemniaczanym i pasternakiem i broccolini obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn