Lizać Kotlety Kolacja
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Lizać kotlety kolację spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 835 kalorii, 61g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 6,23 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, gałkę muszkatołową, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Schabowe Jedna Kolacja Na Patelni, Kotlety na wierzchu wieprzowina i farsz Kolacja, oraz Niedzielna Kolacja: kotlety jagnięce przetarte Ras El Hanout dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ziemniaki i pasternak umieścić w średnim garnku i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, sól wody, i gotować do miękkości, 15 do 18 protokół.
Odcedzić i włożyć z powrotem do gorącego garnka. Rozgnieść z mlekiem i solą, pieprzem i gałką muszkatołową do smaku.
Dodać ser i wymieszać do rozpuszczenia.
Podczas gdy ziemniaki i pasternak dojść do wrzenia, pocierać kotlety z dużą ilością soli, pieprzu i szałwii.
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu w dużym patelni bezpiecznego piekarnika.
Dodać czosnek i saute przez 3 protokół, następnie usunąć czosnek z rowkiem łyżką i podnieść ogień do średnio-wysokiej.
Dodaj kotlety i brązowy po obu stronach, o 5 do 6 protokół.
Dodać wermut lub wino na patelnię i przenieść do piekarnika. Gotować mięso przez 7 do 8 protokół więcej. Podczas gdy mięso gotuje, doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia na średnim ogniu i soli wody.
Dodać broccolini i gotować przez 5 do 6 protokół, następnie odcedzić. Ułóż kotlety na 4 talerzach.
Dodaj masło do patelni i ubijaj je do soków z patelni, a następnie polej sosem kotlety.
Podawać z puree ziemniaczanym i pasternakiem i broccolini obok.