Lipowe Śnieżki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Lipa Śnieżki spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 124 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej z limonki, skrobię kukurydzianą, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Klucz Limonka Kokos Śnieżki, Śnieżki, oraz Śnieżki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę i skrobię kukurydzianą ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i 1/2 szklanki cukru pudru w dużej misce, aż lekkie i puszyste.
Wymieszać z sokiem z limonki, skórką z limonki i olejem z limonki. Ubić w mieszaninie mąki, aż będzie gładka. Ciasto przechowywać w lodówce, aż tylko firmy, o 45 protokół.
Używając skąpej 1 łyżki stołowej dla każdego, uformuj ciasto w kulki i umieść na przygotowanych arkuszach, w odstępie 1 cala od siebie.
Piec ciasteczka, aż blady złoty na górze i rumiane na dole, o 23 protokół.
Blachy do pieczenia przenieść do stojaków; natychmiast przesiać dużą ilość cukru pudru na ciasteczka. Fajne ciasteczka całkowicie na blachach do pieczenia. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej do 5 dni lub zamrażać do 2 tygodni. Przed podaniem posmarować większą ilością cukru pudru.)
* Dostępne w chefshop.com 877-337-249
oraz w sklepach Sur La Table (zadzwoń pod numer 800-243-0852).