Linguini z pesto z jarmużu

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Linguini z pesto z jarmużu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 733 kalorie, 22g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz evoo, gałka muszkatołowa, pecorino romano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Linguini Z Bułką Tartą I Jarmużem, Pesto z Linguini, oraz Wegańskie Pesto Kale & Crazy For Kale Launch party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść duży garnek z wodą, aby zagotować linguini.
Orzeszki piniowe, czosnek, skórkę z cytryny i sok umieścić w maszynce i pulsować, Aby drobno posiekać.
Dodać jarmuż etapami i pulsować, Aby drobno posiekać.
Dodaj trochę soli, pieprzu i kilka ruszt gałki muszkatołowej. Strumień w EVOO aż utworzy się gęsty sos.
Przełożyć do miski i wymieszać z Pecorino.
Posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Dodaj 1 szklankę wody z makaronu skrobiowego do pesto tuż przed odsączeniem makaronu. Wrzucić linguini z pesto płaszcz, 1 do 2 protokół. Wyreguluj przyprawę i podawaj z dodatkowym serem, aby przejść do stołu.
Pobierz listę zakupów Rachael do przepisów tego odcinka tutaj [tk link].