Linguini and Lobster Caribe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Linguini i Lobster Caribe. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 878 kalorii, 44g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pieprz, zarezerwowane muszle homara i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Caribe Cosmopolitan, Flądra Caribe, oraz Chile Caribe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do wody z makaronu: zacznij od doprowadzenia wody z makaronu do wrzenia, a następnie zmniejszenia do gotowania na wolnym ogniu.
Dodaj zarezerwowane muszle homara, naoliwione nasiona annatto, 1/2 cebuli, sól i świeże culantro. Możesz to zrobić dzień wcześniej.
Dla homara: doprowadzić saute patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 1/2 uncji oleju achiote i 1 łyżka masła; dodając pozostały olej do gotującej się wody makaronu z nasionami. Wrzuć makaron do przyprawionej wody.
Dodać pokrojoną cebulę na patelnię i gotować, aż lekko karmelizowane.
Dodać mięso homara i nadal saute, aż lekko twarde i nieprzezroczyste, o 2 protokół. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Dodaj pokrojony czosnek, pomidor i posiekaną culantro.
Saute lekko przez 1 minutę.
Dodaj białe wino i pokruszoną czerwoną paprykę. Zmniejsz o jedną czwartą.
Dodać bulion z kurczaka i dusić.
Dodać masło i wymieszać do włączenia.
Odcedzić makaron i wrzucić lekko z homara saute. Talerz i wierzch z ogolonym parmezanem i szyfonadą culantro i podawać natychmiast.