Linguine ze szparagami, parmezanem i boczkiem
Linguine ze szparagami, parmezanem i boczkiem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 467 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś butelkowany czosnek, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Linguine ze szparagami, parmezanem i boczkiem, Filo, Parmezan, Boczek Szparagi Pęczki, oraz Boczek Parmezan Spaghetti Ze Szparagami, Kukurydzą I Herbatą Toma.
Instrukcje
Szparagi i makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu makaronu, pomijając sól i tłuszcz.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry; ostudzić lekko.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni. Pokruszony bekon.
Dodaj cebulę, czosnek, i oregano do kapieli na patelni; smażyć 4 minut lub aż cebula jest lekko rumiane.
Dodać pomidory; gotować 2 protokół.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z masłem, solą i pieprzem; zdjąć z ognia.
Umieścić mieszaninę szparagów w dużej misce; dodać mieszankę pomidorową i sok, rzucając dobrze. Wierzch z boczkiem i rozdrobnionym serem.
W razie potrzeby udekoruj ogolonym parmezanem.