Linguine z włoskim tuńczykiem i białą fasolą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Linguine z włoskim Tunanem i białą fasolą może być wspaniałym przepisem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Włoska Fasola Biała Z Tuńczykiem, Włoska Sałatka Z Tuńczyka Z Białą Tepary Fasolą, oraz Linguine z kapustą czosnkową i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Tuńczyka odcedzić, rezerwując olej w salaterce; sok ubić, czosnek, sól i pieprz z olejem. Płatek tuńczyka do tej samej miski.
Dodać makaron, fasolę, cebulę i posiekaną natkę pietruszki; wrzucić delikatnie do Płaszcz z dressingiem.
Podawać z natką pietruszki i plasterkami cytryny, w razie potrzeby.
386 kalorii, 6 gramów tłuszczu, 1 gram tłuszczów nasyconych, 62 gramów węglowodanów, 9 gramów błonnika, 26 gramów białka