Linguine z tuńczykiem i suszonymi pomidorami

Linguine z Tunanem i suszonymi pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 556 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paski bazylii, suszone pomidory, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Linguine Z Suszonymi Pomidorami, oraz Linguine z suszonymi pomidorami i Brie.
Instrukcje
Przygotuj linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Pomidory odsączyć, rezerwując 2 łyżki. olej.
Pomidory pokroić w cienkie paski.
Orzeszki piniowe ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do tosty i pachnące.
Wyjmij orzechy z patelni.
Zwiększyć ciepło do średniego i podsmażyć czosnek w 2 łyżkach. zarezerwowane oleju i oliwy z oliwek na patelni 1 minutę lub aż czosnek jest pachnące. Pomidory wymieszać i zdjąć z ognia.
W dużej misce wymieszać mieszankę pomidorową, gorący ugotowany makaron, tuńczyk, oliwki, ser feta i bazylia.
Posypać prażonymi orzeszkami piniowymi.