Linguine z sosem z wędzonego łososia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Linguine z sosem wędzonym z łososia. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Linguine Z Sosem Wędzonym Z Łososia Kremowego, Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), oraz Szparagi z wędzonym łososiem i sosem Gribiche.
Instrukcje
Gdy linguine się gotuje (patrz Strona 181), rozpuść masło w małym woku lub średniej patelni. Wrzucić szalotki, i smażyć delikatnie przez 1 minutę, mieszając. Splash w wódce i niech gotować trochę. Łososia rozerwać lub pokroić na małe kawałki wielkości kęsa i wymieszać z sosem.
Wlać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Gdy linguine jest gotowy al dente, czerpać go z pająka i szczypce, pozwalając odpływ wody, i wymieszać go z sosem. Paprykę obficie zmielić na makaronie, wymieszać z kaparami i natką pietruszki, a następnie wrzucić do ciepłej miski.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Upiec! oraz The Book of New New England Cookery. Współpracowała również z Angusem Cameronem przy L. L. Bean Game i Fish Cookbook, a także współpracowała z magazynami Vogue, Saveur i Gourmet. W 2006 roku otrzymała Nagrodę James Beard Foundation Lifetime Achievement Award. Mieszka w Nowym Jorku i Vermont.