Linguine z sosem z małży
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Linguine z sosem małż. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 629 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, małże, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine z sosem z czerwonych Małży, Linguine w sosie z małży, oraz Linguine z sosem z czerwonych Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linguine ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund, mieszając.
Dodać pomidory, wino, czerwoną paprykę i 3/4 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj małże, przykryć, i gotować, aż otworzą, 5 do 7 protokół. Nieotwarte małże należy wyrzucić. Po odsączeniu linguine, zwrócić go do garnka i wymieszać z małży i sosem. Podzielić na poszczególne miski i top z estragonu.
Podawać z chrupiącym chlebem, w razie potrzeby. Wskazówka: w sklepie wybierz szczelnie zamknięte małże z muszlami bez wiórów i pęknięć. W domu wyjmij małże z torby, aby mogły oddychać. Przechowywać je na lodzie w lodówce, przykryte wilgotną szmatką, aż będziesz gotowy do gotowania.