Linguine z sosem Bakłażanowo-grzybowym mamy

Linguine z sosem Bakłażanowo-grzybowym mamy
Linguine z sosem Bakłażanowo-grzybowym mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, linguine, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Linguine & Boyster Mushroom Sauce, Linguine z jedwabistym sosem grzybowym, oraz Linguine z sosem pomidorowo - śmietanowo-grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1 łyżkę oleju na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego i dodać kolejną łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i gotować, mieszając, aż złoty kolor, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego.
5
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni. Wymieszać bakłażana i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać sól, cayenne, tymianek, pomidory, i bulion. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, aż bakłażan jest bardzo delikatny, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Odcedzić; wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Rekomendacja wina: makaron prawie zawsze przenosi nas z powrotem do Włoch i jej obfitej różnorodności win. Dolcetto d ' Alba, lekkie i owocowe, ale z mocnymi taninami, jest tym, co chcesz idealnie zrównoważyć tradycyjne smaki i wysoką kwasowość sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
Uwagi: podczas smażenia grzybów, gotować je na stosunkowo dużym ogniu i partiami, aby uniknąć przeludnienia patelni. Jeśli ciepło jest zbyt niskie lub patelnia jest zbyt pełna, grzyby parują we własnym płynie zamiast brązowienia. Warto się postarać, aby uniknąć tej gumowatej, gotowanej na parze tekstury. chyba, że szczególnie lubisz grzyby w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn