Linguine z sosem Bakłażanowo-grzybowym mamy

Linguine z sosem Bakłażanowo-grzybowym mamy
Linguine z sosem Bakłażanowo-grzybowym mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, linguine, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Linguine & Boyster Mushroom Sauce, Linguine z jedwabistym sosem grzybowym, oraz Linguine z sosem pomidorowo - śmietanowo-grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1 łyżkę oleju na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego i dodać kolejną łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać grzyby i gotować, mieszając, aż złoty kolor, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego.
5
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni. Wymieszać bakłażana i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać sól, cayenne, tymianek, pomidory, i bulion. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, aż bakłażan jest bardzo delikatny, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Odcedzić; wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Rekomendacja wina: makaron prawie zawsze przenosi nas z powrotem do Włoch i jej obfitej różnorodności win. Dolcetto d ' Alba, lekkie i owocowe, ale z mocnymi taninami, jest tym, co chcesz idealnie zrównoważyć tradycyjne smaki i wysoką kwasowość sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Uwagi: podczas smażenia grzybów, gotować je na stosunkowo dużym ogniu i partiami, aby uniknąć przeludnienia patelni. Jeśli ciepło jest zbyt niskie lub patelnia jest zbyt pełna, grzyby parują we własnym płynie zamiast brązowienia. Warto się postarać, aby uniknąć tej gumowatej, gotowanej na parze tekstury. chyba, że szczególnie lubisz grzyby w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn