Linguine z Pieprznymi krewetkami

Linguine z Pieprznymi krewetkami to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, masło, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z Pieprznymi krewetkami, Linguine z Pieprznymi krewetkami, oraz Shrimp Linguine w sosie pomidorowo-Feta (aka Shrimp Saganaki Linguine) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć krewetki, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz, podrzucając do Płaszcz krewetki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj krewetki; saut 4 minut lub do krewetki są zrobione.
Połącz skórkę z sokiem w małym rondlu na średnim ogniu; dodaj 2 łyżeczki tymianku. Doprowadzić do wrzenia; dodać masło, stale mieszając trzepaczką, aż masło się rozpuści. Zagotować 6 litrów wody; wymieszać 1 łyżkę soli.
Dodaj makaron; gotować 10 minut lub aż al dente.
Odcedzić, rezerwując 2 łyżki wody makaronu.
Dodaj krewetki, mieszanka masła, zastrzeżone wody makaronu, i pozostałe 1/2 łyżeczka soli do makaronu, podrzucając do herbu.
Posypać pozostałą 1 łyżeczką tymianku.