Linguine z pesto z rukoli
Linguine z pesto z rukoli jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, ser Pecorino romano, linguine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Linguine z pesto z awokado i rukoli, Linguine z pesto z rukoli orzechowej, oraz Szpinak Linguine z pesto Orzechowo-rukolowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Umieścić makaron w misce.
Umieść 1 łyżkę orzechów piniowych i czosnku w robocie kuchennym; proces aż do zmielenia.
Dodać rukolę i kolejne 5 składników (przez czarny pieprz), i proces aż dobrze połączone.
Dodaj mieszaninę rukoli i zastrzeżone gotowania cieczy do miski; wrzucić dobrze do herbu.