Linguine z kremem z korzenia selera, jabłkami i pancettą
Linguine z kremem z korzenia selera, jabłkami i pancettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz linguine, seler, czosnek, i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Korzeń selera z jabłkami, orzechami włoskimi i serem pleśniowym, Zupa z korzenia selera z karmelizowanymi jabłkami, oraz Bezmleczna zupa z korzenia selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lub garnku, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodać czosnek i gotować do miękkości, ale nie brązowy, a następnie dodać korzeń selera i ziemniaka. Dobrze wymieszać, aby pokryć warzywa i gotować, aż ziemniaki zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Dodać bulion i śmietanę, doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż seler będzie miękki, o 30 protokół. Użyj blendera zanurzeniowego (lub Przenieś do standardowego blendera) i przecier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W międzyczasie przynieś duży garnek osolonej wody do zagotowania i gotuj makaron aż do al dente. Przed odsączeniem należy zarezerwować jedną filiżankę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Podczas gotowania makaronu, podgrzać pozostałą oliwę w dużym (12-calowy) patelnia na średnim ogniu i dodać pancetta. Gotować, aż zacznie chrupiące na brzegach, o 5 protokół, następnie dodać jabłka i cebulę. Kontynuuj gotowanie, aż jabłka będą karmelizowane i prawie miękkie, a cebula zwiędnie, 5-7 minut więcej.
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Dodaj wino i gotuj, aż całkowicie odparuje, a jabłka będą miękkie przez całą drogę.
Dodać makaron do mieszanki pancetta-jabłko, a następnie wlać purée z selera, aby stworzyć sos (może nie potrzebujesz całego purée; powinien po prostu pokryć makaron i nie dusić go). Jeśli to konieczne, cienkie z odrobiną zarezerwowanej wody makaronu.