Linguine z kremem z korzenia selera, jabłkami i pancettą

Linguine z kremem z korzenia selera, jabłkami i pancettą
Linguine z kremem z korzenia selera, jabłkami i pancettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz linguine, seler, czosnek, i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Korzeń selera z jabłkami, orzechami włoskimi i serem pleśniowym, Zupa z korzenia selera z karmelizowanymi jabłkami, oraz Bezmleczna zupa z korzenia selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub garnku, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać czosnek i gotować do miękkości, ale nie brązowy, a następnie dodać korzeń selera i ziemniaka. Dobrze wymieszać, aby pokryć warzywa i gotować, aż ziemniaki zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Dodać bulion i śmietanę, doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż seler będzie miękki, o 30 protokół. Użyj blendera zanurzeniowego (lub Przenieś do standardowego blendera) i przecier.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W międzyczasie przynieś duży garnek osolonej wody do zagotowania i gotuj makaron aż do al dente. Przed odsączeniem należy zarezerwować jedną filiżankę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Podczas gotowania makaronu, podgrzać pozostałą oliwę w dużym (12-calowy) patelnia na średnim ogniu i dodać pancetta. Gotować, aż zacznie chrupiące na brzegach, o 5 protokół, następnie dodać jabłka i cebulę. Kontynuuj gotowanie, aż jabłka będą karmelizowane i prawie miękkie, a cebula zwiędnie, 5-7 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj wino i gotuj, aż całkowicie odparuje, a jabłka będą miękkie przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać makaron do mieszanki pancetta-jabłko, a następnie wlać purée z selera, aby stworzyć sos (może nie potrzebujesz całego purée; powinien po prostu pokryć makaron i nie dusić go). Jeśli to konieczne, cienkie z odrobiną zarezerwowanej wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
SelerSeler
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Podawać natychmiast z zarezerwowanymi liśćmi selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn