Linguine z krabem, Radicchio i czosnkiem
Linguine z krabem, Radicchio i czosnkiem wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz linguine, szalotki, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Crab Linguine w sosie czosnkowym z białego wina, Linguine Z Porami, Radicchio I Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Crab Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej do czasu palenia.
Dodaj szalotki, czosnek, i chiles i saute aż złoty kolor, o 4 do 5 protokół.
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia, następnie dodać masło i zdjąć z ognia. Makaron gotować zgodnie z instrukcją opakowania, aż tylko al dente, i odcedzić.
Dodać odsączony makaron do patelni z mieszaniną wina i powrót patelni do ciepła.
Dodaj kraba, radicchio, i scallion i wrzucić, aż radicchio zwiędnie, o 1 minutę.
Wlać do ciepłej miski i podawać. ;