Linguine z karczochami i porami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Linguine z karczochami i porami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, sól koszerna, marynowane karczochy serca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Linguine Z Karczochami I Porami, Pory i papryka z Linguine, oraz Krab i pory nad Linguine.
Instrukcje
Połówki porów wzdłuż i pokroić na 1-calowe kawałki. Połówki karczochów wzdłuż.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, dodać pory, i gotować, aż miękkie, ale nie rumiane, często mieszając, o 5 protokół.
Usuń pory z patelni i odstawić. Zwiększyć ciepło do średniego i dodać karczochy. Gotować około 3 minut na stronie. Powrót pory na patelnię i wrzucić do wymieszania. Wymieszaj sok z cytryny, sól i pieprz. Linguine ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, rezerwując szklankę wody z makaronu.
Przełożyć do dużej miski.
Dodać warzywa do linguine i wrzucić połowę parmezanu.
Dodać trochę wody z makaronu, aby zwilżyć, jeśli to konieczne.
Posypać pozostałym serem.