Linguine z kalafiorem, czosnkiem i bułką tartą
Linguine z kalafiorem, czosnkiem i bułką tartą jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 907 kalorii, 29g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, linguine, płatki czerwonej papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, Kalafior Z Bułką Tartą Czosnkową, oraz Makaron Krem Z Kalafiora Ricotta Z Bułką Tartą Czosnkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzać 4 łyżki oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać bułkę tartą i gotować, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Podgrzać pozostałe 4 łyżki oleju w tej samej patelni na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać czosnek, pietruszka, i czerwone płatki pieprzu. Gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszaj pastę z sardeli.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż prawie gotowe, o 8 protokół.
Dodać kalafior i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż kalafior i makaron są po prostu zrobić, o 4 minut dłużej.
Drenaż. Wrzucić mieszaninę czosnku, sól, bułka tarta, i parmezan. Wierzch z dodatkiem parmezanu.
Dodać garść rodzynki i orzeszki piniowe w tym samym czasie, jak czosnek, pietruszka, i płatki czerwonej papryki.: Użyj czterech posiekanych filetów anchois zamiast pasty anchois.
Rekomendacja wina: czerwone wino, jeśli jest proste i chrupiące, stanowi intrygujący wybór dla tego dania. Odrobina ziemistości, jaką znajdziesz w podstawowym Chianti, pomaga połączyć Wino i smaki żywności.