Linguine z jeżowcami

Linguine z Sean Urchins wymaga około 30 minut od początku do końca. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 692 kalorie. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Idź do sklepu i odebrać sól morską, sean urchin roe, linguine, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym), oraz Linguine z małż (Linguine con le Vongole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodaj 2 łyżki soli.
W dużej ceramicznej misce do serwowania umieść połowę jeżowców, szalotki, cukinię, pomidory, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i sok, ostrą paprykę i sól morską i odstaw na miejsce.
Makaron gotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż al dente i dobrze odcedzić.
Wlać makaron do miski z mieszaniny jeżowca ikry i wrzucić jak sałatka dobrze wymieszać.
Pozostałe jeżowce ułożyć na wierzchu, posypać natką pietruszki i podawać.