Linguine z fasolką szparagową i sosem orzechowym
Linguine z fasolką szparagową i sosem orzechowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka fasoli, orzechy włoskie, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Pietruszkowym, Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Miso, oraz Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym).
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową w holenderskim piekarniku we wrzącej wodzie na pokrycie 1 minutę lub aż chrupiące-miękkie.
Dodaj makaron, i gotować 4 Więcej minut.
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać orzechy włoskie, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż złoty.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Dodać natkę pietruszki i 3 kolejne składniki, mieszając do całkowitego ogrzania.
Wlać sos na mieszaninę linguine, rzucając do herbu.