Linguine z dwoma oliwkami Marinara
Linguine z dwoma oliwkami Marinara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wina, linguine, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos Marinara z Linguine, Krewetki Marinaran nad Linguine, oraz Kalmary W Sosie Marinara Nad Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Mieszać w czosnku; podsmażyć 1 minutę.
Dodaj oliwki; smażyć 30 sekund. Wymieszać z cukrem, czerwonym pieprzem, czarnym pieprzem i oregano; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodaj wino; gotować 30 sekund. Pomidory wymieszać; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Drenaż. Ułóż 2/3 szklanki makaronu na każdym z 6 talerzy; wierzch każdej porcji z 1/2 szklanki sosu, 2 łyżki sera i 1 łyżeczka natki pietruszki.