Linguine z czerwoną kapustą
Linguine z czerwoną kapustą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, linguine, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Linguine z czerwoną kapustą, oraz Garlicky linguine z kapustą i anchois.
Instrukcje
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będą bardzo miękkie, o 10 protokół.
Dodać mielony czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodać pokrojoną czerwoną kapustę, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, o 20 protokół.
Tymczasem, w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować linguine, aż będzie al dente.
Dobrze odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka.
Kapustę zeskrobać na makaron.
Dodaj zarezerwowany makaron gotowania wody i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miseczek, na wierzch z fetą i podawać.