Linguine z Crema di Noci
Linguine z Crema di Noci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka, ząbki czosnku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym), Helado de Maíz y Crema (lody kukurydziano-kremowe), oraz Spaghetti Con Le Noci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy makaron gotuje, umieścić orzechy włoskie w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 protokół lub do tosty.
Umieść 1/3 szklanki gorących orzechów włoskich, sól i czosnek w robocie kuchennym; proces, aż orzechy zostaną drobno zmielone. Kuchenka mikrofalowa mleka w wysokiej 1 minutę lub do gorąca.
Dodać gorące mleko do robota kuchennego; proces do gładkiej. Posiekaj pozostałe orzechy włoskie.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/4 szklanki wody makaronu.
Połączyć makaron, krem orzechowy, posiekane orzechy włoskie, i pieprz w misce; wrzucić do herbu. Jeśli to konieczne, dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, 1 łyżkę na raz, do cienkiej kremu orzechowego.
Crema di noci (KREH-mah dee NOH-chee) oznacza " krem z orzecha włoskiego."Prażone orzechy włoskie są przekładane na masło jako podstawa do tego sosu do makaronu.