Linguine i małże Marinara
Linguine i małże Marinara może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 439 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, linguine, SOS pomidorowo-bazyliowy z makaronem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Małże Marinara, Małże Marinara, oraz Małże Marinara.
Instrukcje
Linguine gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj sos do makaronu i czerwoną paprykę. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut. Wymieszać małże; przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub do otwarcia muszli.
Usunąć małże z ognia; wyrzucić nieotwarte muszle.
Podziel linguine równomiernie pomiędzy 4 miski.
Miejsce małże nad linguine, i Chochla sos marinara nad małże.